PYROXIL: Η εξέλιξη στα καυσόξυλα
Αρχική > Υπεροχή Pyroxil

Υπεροχή Pyroxil

Η Pyroxil είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει την δυνατότητα της αποξήρανσης  ξυλείας που προορίζεται για καύση, την οποία επεξεργάζεται, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, σε ειδικούς χώρους, στους οποίους διοχετεύεται ζεστός αέρας από το δάπεδο για δύο μήνες.
 
Τα καυσόξυλα της  Pyroxil  είναι νόμιμα υλοτομημένα και πιστοποιημένα από το ΤΕΙ Καρδίτσας. Έχουν πλούσια καύση χωρίς παραγωγή καπνού και αιθαλομίχλης, παράγουν διπλάσια ενέργεια από τα ξύλα της αγοράς και διατηρούν την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας υγιεινή και καθαρή.
 
Η απόδοση των καυσόξυλων οξιάς της Pyroxil είναι η διπλάσια από τη θερμιδική απόδοση των ξύλων, που δεν έχουν υποβληθεί στη διαδικασία  της αποξήρανσης. Το προϊόν μας αποδίδει αμέσως 4494 θερμίδες, εξασφαλίζοντας άμεσα την απαραίτητη ζέστη, σε αντίθεση με τα ξύλα της αγοράς που –λόγω της υγρασίας που περιέχουν, πρέπει πρώτα  να στεγνώσουν και μετά να καούν.
 
Με τις φυσικές διαδικασίες επεξεργασίας των καυσόξυλων που ακολουθεί η εταιρεία μας, κατά την πώλησή τους  παραλαμβάνετε ακριβώς αυτό που πληρώνετε, σε αντίθεση με τα άλλα καυσόξυλα της αγοράς που είναι επιβαρυμένα με υγρασία άνω του επιτρεπτού ορίου .
 
Λόγω  της εργονομικής τους συσκευασίας, τα καυσόξυλα της Pyroxil αποθηκεύονται ακόμα και μέσα στο σπίτι σας. 
 

Η τιμή διάθεσης των καυσόξυλων  της Pyroxil  είναι ίδια με τις τιμές των άλλων καυσόξυλων της αγοράς-  με επιπλέον χαρακτηριστικά την διπλάσια θερμαντική αξία και την μηδενική εκπομπή ρύπων στο περιβάλλον μέσα και έξω από το σπίτι.

 
Τα νόμιμα υλοτομημένα καυσόξυλα οξιάς/δρυ της Pyroxil
ακολουθούν διαδικασία  ξήρανσης και
προσφέρουν τέλεια καύση υψηλής θερμιδικής απόδοσης
χωρίς παραγωγή καπνού και αιθαλομίχλης